Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دامپزشکی شهر تهران در رابطه با آخرین وضعیت سلامتی «هیرمان» شیر نر ایرانی ساکن باغ وحش ارم گفت: اقدامات تشخیصی نشان داد بیماری هیرمان یک بیماری ویروسی مربوط به گربه‌سانان از نوع «هرپس» بوده است؛ خدا راشکر تست بیماری مشمشه که از هیرمان گرفته شد منفی بود.

«دکتر صادق گلزاری» رئیس دامپزشکی شهر تهران در گفت و گو با قدس آنلاین در رابطه با آخرین وضعیت سلامتی «هیرمان»- شیر نر ایرانی که سال گذشته از باغ وحش بریستول انگلیس به باغ وحش ارم تهران منتقل شد- گفت: «هیرمان» وقتی که به دامپزشکی تهران ارجاع شد وضعیت خوبی نداشت و در حالی که ۲ روز از بروز علائم بیماری گذشته بود با حال بعد به دامپزشکی تهران ارجاع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اداره دامپزشکی هم یکی از بیمارستان‌های مجهز خود را - که از بهترین مراکز در خاورمیانه محسوب می‌شود-  قرنطینه کرد و هیرمان را برای انجام آزمایش‌های تکمیلی و تشخیص بیماری به این بیمارستان منتقل کرد.

تست بیماری مشمشه «هیرمان» منفی بود

گلزاری افزود: لازم به ذکر است که درمان‌هایی به این شکل نیازمند تشکیل کمیسیون پزشکی است و کمیسیون دامپزشکی تشخیص می‌دهد که روند درمان به چه شکلی باید باشد. اقدامات تشخیصی نشان داد بیماری هیرمان یک بیماری ویروسی مربوط به گربه‌سانان از نوع «هرپس» بوده است؛ خدا را شکر تست بیماری مشمشه که از هیرمان گرفته شد منفی بود.

رئیس دامپزشکی شهر تهران در رابطه با آخرین وضعیت سلامتی «هیرمان» تصریح کرد: در حال حاضر بعد از سپری کردن دوره درمان، وضع ظاهری و بالینی این شیر نر ایرانی خوب است و مشکل خاصی ندارد و تعذیه مناسبی دارد و حرکات روزمره خود را به خوبی انجام می‌دهد؛ پزشک معالج «هیرمان»،  «دکتر حمیدرضا فتاحیان» متخصص برجسته جراحی‌ دامپزشکی کشور بودند که وظیفه معالجه «هیرمان» را برعهده داشتند و درمان این شیر نر ایرانی زیر نظر ایشان انجام گرفت.

مراجعه هیرمان به دامپزشکی به موقع بود

به گفته گلزاری خوشبختانه «هیرمان» برخلاف «ببر سفید ایرانی» که بیماری این ببر را به ما به موقع اطلاع رسانی نکردند به موقع به دامپزشکی ارجاع داده شد و این شیر نر ایرانی از مرگ نجات یافت. درواقع اتفاقی که برای«شمسی»شانپانزه و «کویین» ببر سفید ایرانی رخ داد باعث شد هیرمان در «گلدن پریود»(زمان طلایی) که باید برای تشخیص و درمان حیوان اقدام شود به دامپزشکی ارجاع داده شد. با توجه به اهمیت شیر نر ایرانی به مجموعه ارم اعلام کرده‌ایم که دامپزشکی با تمام توانش در کنار این مجموعه ایستاده است و برای هر نوع کمکی در زمینه درمانی این حیوان باارزش آمادگی دارد.

انتهای یپام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: هیرمان باغ وحش ارم رئیس دامپزشکی شهر تهران رئیس دامپزشکی تهران آخرین وضعیت هیرمان هرپس بیماری هرپس شیر نر ایرانی باغ وحش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۵۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان جدید بیماری آلزایمر

آفتاب‌‌نیوز :

نتایج تحقیقات جدید نشان داده است که قرص معمولی دیابت به نام تیازولیدیندیون‌ها (TZDs) می‌تواند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش دهد.

این داروی درمان دیابت که به راحتی در دسترس است برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ تجویز و یک یا دو بار در روز مصرف می‌شود. آن‌ها مقاومت به انسولین را هدف قرار می‌دهند و هورمون را قادر می‌سازند تا کنترل گلوکز را بهبود بخشد.

در مطالعه‌ای که بر روی بیش از نیم میلیون بیمار انجام شد، احتمال ابتلا به آلزایمر در افرادی که این قرص‌ها را مصرف می‌کردند ۲۲ درصد کمتر بود.

دکتر جین ژو، سرپرست گروه تحقیق از دانشگاه آریزونا گفت: دیابت نوع ۲ با افزایش خطر ابتلا به زوال عقل ازجمله دو زیرگروه اصلی آن، بیماری آلزایمر و دمانس عروقی (VaD) مرتبط است.

هم دیابت و هم آلزایمر با گردش خون ضعیف ارتباط دارند و تیازولیدیندیون‌ها می‌توانند با کاهش کلسترول بد و کاهش فشار خون به مقابله با آن کمک کنند. این دارو جریان خون را افزایش می‌دهد تا اکسیژن بیشتری به مغز برسد که به کاهش علائم آلزایمر کمک می‌کند.

این مطالعه گسترده، سوابق سلامتی آمریکایی‌هایی را که بین ژانویه ۲۰۰۰ تا دسامبر ۲۰۱۹ مبتلا به دیابت نوع ۲ تشخیص داده شده بودند، ردیابی کرد. موارد آلزایمر و دمانس عروقی به ترتیب ۱۱ و ۵۷ درصد در میان افرادی که با آکتوس (Actos) یا آواندیا (Avandia) و تیازولیدیندیون‌ها دیگر درمان شدند در مقایسه با افراد تحت درمان با دارو‌هایی مانند متفورمین یا سولفونیل اوره کاهش یافت.

دکتر ژو اظهار کرد: بیماری‌های عروقی خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهند بنابراین کاهش تیازولیدیندیون‌ها در دمانس عروقی ممکن است پیشرفت آلزایمر را نیز کاهش دهد. برخی از مطالعات که تیازولیدیندیون‌ها را با دارونما یا مراقبت‌های استاندارد در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مقایسه می‌کنند، کاهش خطر ابتلا به آلزایمر را گزارش کرده‌اند.

تصور می‌شود که عوامل سبک زندگی مانند دیابت نوع ۲، نقش کلیدی در ایجاد آلزایمر دارند.

دکتر ژو توضیح داد: نتایج این مطالعه همچنین نشان داد که تیازولیدیندیون‌ها در بیماران دارای اضافه وزن یا چاق محافظت بیشتری دارند و ممکن است تیازولیدیندیون‌ها منجر به کاهش چاقی مرکزی عامل خطر شناخته شده برای زوال عقل شوند.

این امر امکان مقابله با زوال عقل را از طریق قرص‌های پیشگیرانه باز می‌کند، اگرچه همه دارو‌های دیابت کاهش خطر یکسانی نداشتند و مصرف‌کننده سولفونیل اوره ۱۲ درصد بیشتر از کسانی که متفورمین دریافت می‌کردند در معرض ابتلا به زوال عقل بودند.

دکتر ژو گفت: مطالعات آینده برای استفاده مجدد از دارو‌های ضد دیابت خوراکی برای پیشگیری از زوال عقل ممکن است اولویت‌بندی تیازولیدیندیون‌ها را در نظر بگیرد. مصرف‌کنندگان سولفونیل اوره می‌توانند در مقایسه با مصرف‌کنندگان متفورمین یا تیازولیدیندیون‌ها در معرض خطر بالای زوال عقل باشند بنابراین، نظارت منظم بر عملکرد‌های شناختی در این جمعیت مهم‌تر است.

مکمل سولفونیل اوره با متفورمین یا تیازولیدیندیون‌ها ممکن است تا حدی اثرات جانبی زوال عقل آن را جبران کند.

آلزایمر و سایر اشکال زوال عقل بیش از ۹۲۰هزار نفر در بریتانیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این رقم در دهه آینده به سرعت افزایش خواهد یافت. تمرکز بر این اقدامات پیشگیرانه که در حال حاضر وجود دارد می‌تواند تا حدودی مانع از ابتلای افراد به زوال عقل شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیش از ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در استان بوشهر تولید می‌شود
  • هشدار دامپزشکی زرند درباره بیماری تب کنگو
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم فشار خون بالا
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)